Hír - Itt a Patak biciklitúra

Itt a patak biciklitúra lesz május 24-én a Hosszúréti-patak mentén. A Kerekdomb Egyesület évnyitó túráját édesapámmal, Nagy Sándorral együtt szervezzük, melynek témája a patak környezeti állapota, helyi értékek. Lesz itt minden: kecskesimogatás, depóniák, szennyvíztisztító, csodálatos panoráma, idilli táj, játszóterezés, és útba ejtjük a Rózsavölgy Egyesület közösségi házát, ahol éppen a minden évben megrendezésre kerülő, Patakparti elnevezésű rendezvénybe kukkanthatunk be.


Diplomám kapcsán szeretném felmérni a résztvevők igényeit, véleményét az ezen az útvonalon tervezett biciklis, rekreációs összeköttetésről, valamint szeretném meghatározni a patak közösségben elfoglalt szerepét. Ehhez az út során a résztvevők által készített képekre, rövid megjegyzésekre lesz szükségem. A túra végén, akár otthon is elkészíthető gyors kérdőív segít majd ezek értékelésében.

A a túrára mindenkit szeretettel várunk, akit érdekel a patak, vagy az út Budapestig, vagy csak szeretne egy jót kirándulni! Várjuk a szomszédos települések, Biatorbágy, Budaörs, Budafok és Újbuda lakosait is!

Kapcsolatanna.szilagyinagy@gmail.com
A túra részletes tervehttp://goo.gl/maps/Cv45U
Korábbi túraképekhttps://plus.google.com/u/0/photos/112491269975881065937/albums/6009965976608540433



Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Esettanulmány - Veszprémi-Séd patak revitalizációs projektje

Esettanulmány – Rákos-patak

Interjú Koós Kolossal I.